vrijdag 9 januari 2015

Opruimen en dan iets ouds, iets recents en iets nieuws


Vanmiddag was ik op zoek naar een lapje voor mijn Gossip in the garden. Dat lapje moest zich hierin bevinden
 
Dit is een heel leuk kistje met jaren 30 stofje, daar ben ik gek op. Alleen er is iets mee gebeurd en ik weet ook wat. Het is mijn eigen schuld, namelijk mijn manier van zoeken en teruggooien. Er moet dus opgeruimd worden. Nou werkt opruimen bij mij net even anders. Tijdens het opruimen begin ik altijd iets nieuws. Ik weet niet hoe het komt maar het gebeurd. Dus ongemerkt tijdens het opruimen teken ik iets, snij ik iets, knip ik iets, strijk ik iets, en als het kistje er dan weer zo uitziet


 
ben ik weer iets nieuws begonnen. Van verschillende stoffen heb ik een strook van 2,5inch gesneden en daar ga ik een leuk babyquiltje van maken. Ik vind dan ook nog dat ik goed bezig ben omdat in mijn ogen het kistje minder vol is en dus overzichtelijker. Maar ook het lapje dat ik zocht is gevonden zodat ik weer verder kan met mijn Gossip.
 
 
De moraal van dit verhaal: ik moest eerst het oude afmaken. Een quilt voor mijn dochter waar ik ooit aan begonnen ben toen ze 14 was, inmiddels zijn we 10 jaar verder en is het dus hoogtijd dat die laatste quiltsteekjes gemaakt worden.
 
Ik houd jullie op de hoogte
Fijn weekend
 
 

 
 
 
 

5 opmerkingen:

 1. Leuk...moet je vaker doen.....opruimen , kusje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een cliffhanger.. Zou de langverwachte quilt dan toch eerder klaar zijn dan het net bedachte babyquiltje..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaaaaa, ik heb je gevonden! Ik ga fan worden van je blog! Groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He Kaatje. kom ik ineens langs je blog. Ik kan mij nog zo herinneren dat je bezig was met die quilt voor Nadia. Hij is nog steeds leuk!

  BeantwoordenVerwijderen