dinsdag 23 juni 2015

EEN NIEUWE TITEL

Sinds 1 juni heb ik een nieuwe titel.

Vanaf die dag mag ik mij oma noemen van een prachtige zo niet de mooiste kleindochter van het land.
en haar naam is

De afgelopen drie weken heb ik het druk gehad met het bewonderen en knuffelen van Yara en nog krijg ik daar geen genoeg van. Ik heb er een hobby bij, die van oma. Fantastisch.
Ik laat meteen de affo's van deze maand zien wat dat schiet tenminste op met dat kleine spul.
Dit slabbetje vond ik een feest om te maken. Gekocht in Valencia op het oubollige marktje en ik weet allang dat ik er daar veel meer van had moeten kopen. Zo leuk om te doen.
Dan een heerlijk zacht knuffeltje. Gehaakt van Drops cotton Merino en Phildar douce en aangeschaft bij Steek van wal (leuke winkel en moeilijk om zonder wol of katoen weer naar buiten te stappen). Bij tutteldoekje prik je maar ergens waar je denkt dat de steek zit want je vind de steken niet meer terug. Lekker makkelijk.
(te kleine)Schoentjes. Gemaakt van restjes katoen en van allerlei patroontjes 1 gemaakt. Yara heeft een flink voetje dus de schoentjes kunnen al aan de tak voor het raam. Staat ook leuk.
En natuurlijk nog speelblokjes van restjes van de quilt. Altijd leuk om te maken.

Nog steeds ben ik niet uit de nieuwgeborenen want op mijn werk ben ik verblijd met een drieling dit jaar.
De kuikens zitten op het dak van het pand naast ons en vanaf mijn werkplek kijk ik er zo op. Veel mensen hebben een hekel aan meeuwen maar ik vind het geweldig om te zien hoe vader en moeder meeuw voor hun kroost zorgen. Op het dak staat een klein reclameautootje en bij gevaar rennen de kuikens daar onder. Dat wordt ze echt geleerd want ik zie dat elk jaar weer gebeuren. Geweldig. Wanneer de jongen gaan vliegen is het oppassen geblazen dan hebben pa en moe liever niet dat je langs loopt.

Dan heb ik nog 2 baby's in de directe omgeving die een quiltje krijgen, 1 moet nog gequild en voor de andere ligt het stapeltje stof klaar. Maar daarover de volgende keer meer.

Een fijne dag en mijn volgende blogje komt als het zomer is 

4 opmerkingen:

 1. Van Harte gefeliciteerd OMA.
  Ze is een plaatje om te zien, kan me heel goed voorstellen dat je van Yara geen genoeg kan krijgen.
  Geniet er lekker van.

  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Marga. Een kleinkind is weer een nieuwe inspiratiebron en waarschijnlijk dus weer veel nieuwe projecten.
   Groetjes Karin

   Verwijderen
 2. Wat heb jij een goede reden om nieuwe dingen te beginnen.LOL ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Suf van mij maar ik had deze mooie cadeautjes nog niet eens bekeken. Ik kan mij voorstellen dat het leuk is om te doen, overzichtelijk als het niet zo groot is. Ziet er erg leuk uit. Ondertussen zal Yara wel flink gegroeid zijn. Tot gauw maar weer. Dank voor het 'langs komen' .
  Groetjes
  Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen