zondag 1 maart 2015

Niet gelukt.....of toch wel

Tja en dan is het zo maar weer maart. En dan kom je er achter dat het niet gelukt is om je target te halen, namelijk elke maand moet er iets af. Natuurlijk kan ik allerlei smoezen verzinnen als ; het is een korte maand, of druk druk druk, dochter wilde naar de 9maanden beurs, noem maar op. Maar ik ben gewoon te laat met een werkstuk inleveren en het voelt als vroeger op school dat ik ook altijd te laat met mijn huiswerk was.
Doch op school had ik altijd mijn praatje klaar en dat is nu dus ook niet veranderd, dus ....tadaaaa

 Vorige maand te veel ingeleverd dus telt voor nu. Niet tegen spreken, zo zijn de spelregels, tenminste die van mij. Maar ik heb echt wel wat gedaan de afgelopen maand.

Heb lekker achter de naaimachine gezeten en gewerkt en dat lukt mij echt met die troep om mij heen. Alles wat ik nodig heb moet ik zo kunnen pakken. Thee, afstandsbediening voor als er een goed nummer is en dus de radio harder moet en natuurlijk de MILKA. Ik ben zo helemaal in mijn element. Fantastisch toch, hoef je ook niet zo vaak op te ruimen.

En dus is de top van Gossip in the garden af. Sorry voor de slecht belichte foto. Maar de voorjaarszon schijnt en die zet ik voor de foto niet uit.De rand heb ik er andersom aangezet, dat vond ik mooier. Moest hier en daar wel een beetje smokkelen omdat de binnenrand (nu buiten) kleiner is dan de buitenrand (nu binnen) maar dat quilt ik wel weg.

9 konijnen afgewerkt zodat ik de contourstreepjes kan gaan maken. En dan moet dit quiltje echt af voor volgende week (en die telt dan voor maart)
Lekker geborduurd aan de Autumn at Hawk Run Hollow, ben ik ook pas 4 jaar mee bezig (als het niet meer is) en nog niet eens op de helft. Maar blijft leuk. Hij is overigens niet scheef hoor maar er zit een vouw in en om die er nu eerst weer uit te strijken.

En natuurlijk mijn Stonefields. Heerlijk handwerkje voor op de bank en zo leuk om te doen.

U bent weer even op de hoogte van mijn vorderingen en ik weet weer even waar ik aan moet werken.
En heb ook weer zoveel leuke ideeën met dit mooie zonnige weer, maar daar over meer in de volgende aflevering.

Fijne zondagavond.

1 opmerking:

  1. Je gossip is mooi geworden. Hoop hem ook gauw eens in het echt te zien;) Hoop werkjes tegelijk wel ja, maar heé'l herkenbaar dus. Op je prikbord hangt ook nog allerlei leuks volgens mij (ik heb de foto's natuurlijk even in het groot bekeken).
    Doeg
    tot gauw
    Annemieke

    BeantwoordenVerwijderen