zondag 8 februari 2015

EEN TOP WEEKEND

Soms begint een weekend als alle andere weekenden en dan ineens is het helemaal anders.
Wartaal? ik leg het uit.
Vrijdag wilde ik het babyquiltje  (waar ik in de eerste week van januari zomaar ineens mee begon terwijl ik eigenlijk moest opruimen) afmaken maar ik kwam er maar niet uit. Ik kon maar niet besluiten wat ik in de witte vlakken zou doen.

Dus in een hoek gegooid.
Zaterdag waren man en ik samen vrij (dat is bij ons niet standaard) en het leek een lui weekend te worden.
Toen bedacht ik mij, mijn haakwerk is af. Ik wil iets nieuws beginnen en wel nu en ik wil bloembolletjes in huis, ook nu. En ik wil ook voorjaar, nu, maar daar heb ik niks over te zeggen. Maar over de andere plannen wel dus ....uitvoeren die handel. Eerst samen met man naar de wolletjeswinkel (man: ik blijf wel in de auto, ik: wat jij wil) en een tas vol wol gehaald. Toen hup naar de bolletjeswinkel en een kar vol lente gehaald.
Fantastisch. 's avonds plannen gemaakt voor de volgende dag, niks geen lui gedoe maar vroeg uit de veren en naar Zwolle naar museum Fundatie. Dat is gauw 1,5 uur heen en 1,5 uur terug, maar helemaal niet erg want dat wordt haken.
Een leuk beginnetje gemaakt voor een babydekentje (o wat een feest als je oma wordt) weet alleen nu nog niet of het licht rose of knal rose moet worden of misschien wel beide. In het museum wist ik ook zomaar ineens wat ik op de witte vlakken moest doen. Dus bij thuiskomst meteen de hobbykamer in en knip knip knip.
Die konijnen die leuk ik nog wel op, dat komt wel goed. Nadeel is dat het kistje waar begin januari alles mee begon nu weer een puinhoop is.
Ik durf het ook niet meer op te ruimen, voor je het weet begin ik weer iets nieuws.

Fijne zondagavond

Geen opmerkingen:

Een reactie posten