donderdag 30 juni 2016

JE LET EVEN NIET OP .....

en het is een half jaar later.
Heb ik dan niks te vertellen,
o jawel. maar het handwerken heeft hier in dit huis geen prioriteit sinds onze dochter met vriend en kind en katten is ingetrokken. Uit nood , maar toch. Een dreumes in huis wil zeggen scharen, naalden, wol, brei- en haaknaalden, lapjes en boeken en wat al niet meer uit het zicht. Mijn o zo geliefde naaikamer is geworden tot dreumeskamer. En heel soms mag ik er nog gebruik van maken, heel even.
Doe ik dan niks meer?Natuurlijk wel, bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik probeer toch mijn handwerkmoment te pakken. Het gaat allen minder snel en het bloggen schiet er al helemaal bij in.
Dus even een kleine update op handwerkgebied.

Een affo. Een granny haakwerkje. Volgens mij een jaar of 5 geleden mee begonnen met katoen ooit op de markt gekocht en niet meer te krijgen. Dus met kunst en vliegwerk afgemaakt. Maar hij is af en dat kan weer afgevinkt worden.
De fair ilse sampler II van Wieke. In verband met ruimte gebrek nog niet in de eucalan geweest maar wel af.

Een bloementuin quiltje voor de Wieke. Kan ik ook afvinken.

Het middenstuk van de Stonesfields zit in elkaar. Nu nog even de hexagonnenrand. Met Cathelijn de afspraak gemaakt dat we de top allebei af hebben dit jaar (dus in mijn volgende blogje is hij af)
En even iets nieuws. Ik ben gek op de stoffen en patronen van Lori Holt , en ik weet dat ik genoeg heb liggen om af te maken maar ik moest even iets anders. Ik zie nog wel wat het wordt.

Dit was het weer even ik hoop tot snel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten